For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ram Rebel TRX: novi detalji za ubicu modela F-150 Raptor

Ram Rebel TRX: novi detalji za ubicu modela F-150 Raptor

Amerikanci najavljuju najnoviju verziju Hellcat pick-upa, odnosno kako oni to nazivaju Trucka

Američki proizvod u novoj verziji Rama priprema se suprotstaviti jednom od najpopularnijih vozila na tom tlu – Ford F-150 Raptor. Pogledajte najnovije fotografije modela Ram Rebel TRX i sami se uvjerite ima li Raptor razloga za brigu. No, konačni sud u ovom trenutku i nije moguće ostvariti, jer prikazane fotografije Ram Rebel TRX su u biti fotografije prototipa, odnosno pred serijske verzije koja se ispituje, te su moguće mnogobrojne novosti do finalnog proizvoda.

Prema neprovjerenim izvorima navodno je izrađeno 40 primjeraka prototipova vozila Ram Rebel TRX koja se ispituju u svim mogućim uvjetima kako bi na kraju testiranja bili i bolji od Raptora. Ovi prototipovi izrađeni su na osnovi serijskog modela Ram 1500 pick-up. Prototipove navodno pokreće motor najveće snage 852 KS, u biti  „posuđenog“ iz modela Dodge Challenger SRT Demon.

Među prototipovima ima modela koji su pokretani Hellcat agregatom od 727

KS uz koji dolazi automatski mjenjač sa 10 stupnjeva prijenosa. Navodno ni svi ugrađen prekidači i polugice mjenjača oko upravljača na prototipu nisu u funkciji, ali to će biti rješeno do početka serijske proizvodnje.

Prototipovi imaju ugrađen Air Locker-System australske profesionalne off-road tvrtke ARB koji ima zaustavljač diferencijala. Pretpostavlja se kako bi uvođenje na američko tržište trebalo krenuti tijekom 2020. godine.

Davor Kindy

Foto: Ram

www.automania.hr

Top