For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Ponudu na BrmBrm.hr možete uplatiti općom uplatnicom (u pošti/banci/FINI/internet bankarstvom) ili kreditnim/debitnim karticama (American Express, MasterCard, Maestro, Diners, Visa, Discover).

Zahtjev za terećenjem kreditne kartice online autorizacijom procesuira se uz uslugu WSpay™ putem interneta (prema autorizacijskom centru izdavača kartica), i to u stvarnom vremenu. Nema ručnog procesuiranja zahtjeva, nego se broj kreditne kartice automatski provjerava i autorizira u auorizacijskom centru kartičnih kuća.

WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka to jest 3D secure zaštita.
3D Secure program globalni je standard za autentifikaciju kupaca prilikom kupovine na internetu, a razvijen je kako bi se svakom korisniku kartice omogućilo da se prilikom kupovine na internetu autentificira svom izdavatelju kartice. Na taj način potvrđuje sudjelovanje u procesu kupovine i plaćanja na internetu, dok istovremeno internetskim trgovcima omogućuje veću garanciju plaćanja koja im je potrebna kako bi proširili svoje poslovanje i pružili kvalitetnu uslugu svojim kupcima.
Uz samo povećanje sigurnosti kod internetskih transakcija, 3D Secure programom omogućen je i prijenos odgovornosti (liability shift) na banku izdavatelja kartice.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda.
SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Na takav način omogućen je siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisničkog računala i WSPay servisa, i obrnuto.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Kada svi podaci budu zaprimljeni, obrađeni, šaljemo obavijest na ekran, a također i obavijest putem elektronske pošte da je narudžba zaprimljena i obrađena.

WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.
PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

MasterCardMaestroMastercard SecurecodeVisaVerified By VisaAmerican ExpressAmerican Express - jamstvo sigurne online kupnjeDiners Club InternationalDiscoverDinacard

Top